De ce să ai și tu un card de cumpărături: 3 avantaje importante

Luni, 03 Aprilie 2023, ora 12:29
146 citiri
De ce să ai și tu un card de cumpărături: 3 avantaje importante

Vrei să-ți gestionezi mai eficient bugetul, ca să-ți ajungă banii pentru toate lucrurile și activitățile pe care le ai în plan? O metodă excelentă de economisire a fondurilor o reprezintă cardurile de cumpărături. Iată care sunt avantajele pe care le ai când utilizezi aceste mijloace moderne de plată.

Achiziționezi produse și servicii în rate fără dobândă*

Unul dintre cele mai puternice argumente în favoarea cardurilor de cumpărături este posibilitatea de a achiziționa produse și servicii în rate cu dobândă zero*. Este de ajuns să aplici pentru un card de cumpărături precum CardAvantaj și ai la dispoziție zeci de magazine fizice și online din rețeaua de parteneri, unde poți să-ți iei tot ce-ți trebuie, în rate convenabile și în condiții avantajoase de creditare. Achiți lunar suma totală de plată, așa cum apare pe extrasul de cont emis de bancă.

Faci shopping online sau vizitezi zeci de magazine partenere, pentru achiziții la prețuri avantajoase

Un alt avantaj important când utilizezi carduri de cumpărături este varietatea de magazine unde le poți folosi, pentru rate fără dobândă* și acces la diverse promoții. De exemplu, prin CardAvantaj cumperi online sau din magazine fizice o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, IT&C, materiale de construcții, mobilă, decorațiuni și accesorii, produse alimentare, bijuterii, ceasuri, îmbrăcăminte și încălțăminte, servicii cosmetice, servicii și accesorii auto-moto, sport, turism, servicii de alimentație publică în restaurante, servicii de sănătate, cultură și educație, servicii de consultanță ș.a.

Ai la dispoziție mijloace de plată sigure, pentru plăți digitale

Cardurile de cumpărături sunt instrumente de plată moderne, ce-ți oferă flexibilitate maximă în gestionarea bugetului, acces la bonus pentru tranzacții, cashback și alte avantaje, precum posibilitatea alimentării cardului cu fonduri proprii, pentru mai mult shopping în rate fără dobândă*. Dar esențială la cardurile de cumpărături este securizarea plăților. Ca să ai certitudinea că banii tăi sunt în siguranță, aplică pentru cardul de credit de la CardAvantaj și beneficiezi de plăți 3D Secure, de aplicația mobilă AVANTAJ2go și CardAvantaj Virtual pentru extra avantaje legate de siguranță.

Activează-ți și tu cardul de cumpărături pentru tranzacții online și bucură-te de un shopping modern și eficient, în deplină siguranță a plăților!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#card avantaj, #rate, #card , #Stiri Carduri