Peste 100 de romani in FoundersCard, un club select al oamenilor de afaceri din intreaga lume

Vineri, 15 Martie 2013, ora 10:23
2254 citiri
Peste 100 de romani in FoundersCard, un club select al oamenilor de afaceri din intreaga lume

Un grup de zece mii de oameni de afaceri de pe toate meridianele globului s-au organizat intr-un club select, FoundersCard, prin intermediul caruia beneficiaza de "acces exclusivist la beneficii, servicii de elita de ultima ora, preturi avantajoase la calatoriile premium, intalniri exclusiviste, dar si beneficii pentru compania lor", dupa cum au declarat oficialii organizatiei pentru Business24. Printre membrii, reprezentantii FoundersCard spun ca exista si 100 de oameni de afaceri romani, fara a le dezvalui identitatea.

Iata cateva dintre beneficiile de care te poti bucura, ca membru al acestei comunitati:

* EVENIMENTE DE NETWORKING. Unul dintre ele este programat la Chicago, la Hotelul Waldorf Astoria, pe 29 iulie. Deja, 87 de membri si-au anuntat deja participarea.

* REDUCERI LA PRODUSELE APPLE. Membrii FoundersCard beneficiaza de discounturi substantiale la produsele Apple, atat pentru ei, cat si pentru companiile lor.

*REDUCERI IN MAGAZINELE DE LUX. De asemenea, in baza cardului de membru, mai au reduceri reduceri la tinutele business de pe MrPorter.com, magazinul online care comercializeaza branduri precum Gucci, Yves Saint Laurent, Burberry sau Lanvin.

Aici, membri FoundersCard primesc o reducere de 200 de dolari din prima lor comanda de pe acest site, la o comanda de minim 500 de euro. In plus, fiecare membru poate beneficia de un stilist personal care ii cumpara produsele pe care le doreste, ii ofera previziuni pentru colectiile de sezon si face rezervare pentru anumite produse inainte de a intra la vanzare pe site.

*INCHIRIERI AUTO CU 20% MAI IEFTIN.Cu FoundersCard, membrii au reduceri de pana la 20% la inchirierea de masini in Europa si 15% in Statele Unite prin compania Hertz.

In total, compania detine 11.000 de sedii la nivel modial, asa ca serviciul de inchirieri auto este unul destul de solicitat. Tot cu acest card, se face o reducere de 10% la inchirierea unei limuzine de la EmpireCLS Worldwide Chauffeured Services.

*EXPERIENTE TURISTICE UNICE SI PERSONALIZATE. Compania Excursionist ofera la randul sau un card anual de membru, in baza apartenentei la FoundersCard, prin care se pot economisi 495 de dolari, fara a se renunta la beneficii in excursii.

Aceasta companie organizeaza experiente turistice unice, personalizate in functie de pasiunile membrilor, de la degustari de vinuri pana la scufundari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#card founderscard, #beneficii founderscard, #oameni afaceri founderscard , #Plata cu cardul