PayPal creste exponential: Numarul de plati procesate se dubleaza de la an la an

Joi, 26 Iulie 2012, ora 18:50
2771 citiri
PayPal creste exponential: Numarul de plati procesate se dubleaza de la an la an

PayPal estimeaza ca va procesa, pana la finalul anului 2012, plati mobile in valoare de 10 miliarde de dolari, in crestere de la sapte miliarde, cat estimase la inceputul anului.

Prima estimare, de sapte miliarde de dolari, era oricum aproape dubla, comparativ cu 2011, cand platile mobile au totalizat patru miliarde de dolari, prin intermediul PayPal, si cu mult peste anul 2010, cand s-au inregistrat tranzactii de doar 750 milioane de dolari.

"Ne asteptam ca PayPal sa proceseze plati mobile in valoare de 10 miliarde de dolari pana la finalul acestui an, adica un volum cu 150% mai mare decat anul trecut", a declarat David Marcus, presedinte PayPal.

Revizuirea estimarilor vine in contextul unor rezultate financiare trimestriale puternice, realizand pentru al treilea trimestru consecutiv, peste jumatate din veniturile sale din operatiuni derulate in afara SUA.

Nu doar suma rulata prin intermediul PayPal a crescut, ci si numarul de utilizatori. Astfel, exista 113,2 milioane de conturi active, cu 13% mai multe decat in urma cu un an. De asemenea, veniturile PayPal au evoluat cu 26% de la an la an, iar volumul total al platilor a crescut cu 20%, la 34,5 miliarde de dolari.

PayPal continua sa inregistreze rezultate financiare consistente datorita inovatiilor implementate, a expansiunii internationale si a cresterii semnificative a PayPal Mobile. In plus, compania beneficiaza si de pe urma adoptarii initiativelor in domeniul platilor offline de catre comercianti si consumatori.

PayPal, care in ultimii 14 ani a devenit principalul brand de plati online, permite comerciantilor acceptarea de plati realizate cu ajutorul smartphone-urilor, prin PayPal Here. Aceasta optiune este disponibila la scara larga, atat in SUA, cat si in Hong Kong.

"In ultimii 14 ani, PayPal a devenit principalul brand de plati online prin eforturile de a livra solutii inovatoare micilor afaceri, oferindu-le instrumente cu care sa poata vinde oricui, oriunde si oricand. Suntem entuziasmati sa extindem capacitatile PayPal in sectorul mobil si in retailul offline si sa-i ajutam pe comercianti sa continue sa se dezvolte si sa le ofere clientilor lor cele mai bune servicii, in moduri noi si inovative", a mai spus presedintele companiei.

PayPal este o modalitate rapida si sigura de a realiza si primi plati online si permite trimiterea unor sume de bani fara a dezvalui informatii financiare. PayPal este disponbil in 190 de tari, in 25 de valute.

#plati PayPal, #plati mobile PayPal, #plati procesate PayPal , #Plata cu cardul