Intesa Sanpaolo Bank accepta din februarie cardurile Visa in reteaua sa de automate bancare

Joi, 25 Februarie 2010, ora 13:09
1726 citiri
Intesa Sanpaolo Bank accepta din februarie cardurile Visa in reteaua sa de automate bancare

Intesa Sanpaolo Bank a anuntat joi ca incepand din februarie accepta cardurile Visa in intreaga sa retea de automate bancare (ATM-uri), iar in scurta vreme ar urma sa emita primele produse sub sigla Visa, destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice, informeaza NewsIn.

Banca a mai precizat ca, in urma unui parteneriat cu Generali Group, toate cardurile MasterCard Gold emise de Intesa Sanpaolo Bank vor include si un pachet de servicii de asigurare a calatoriilor in strainatate si protectia cumparaturilor.

"Gama de riscuri asigurate de catre Generali Group pentru utilizatorii cardurilor Gold acopera de la accidente, cheltuieli medicale de urgenta, pierderea bagajelor, intarzierea zborului si pana la raspundere civila fata de terti, deces si invaliditate temporara sau permanenta", se mai precizeaza in comunicatul bancii.

Intesa Sanpaolo a mai anuntat ca va percepe comision 0% la retragerile de numerar din strainatate in cadrul Pachetului Lider.

Pentru cardurile de credit, banca ofera acces la o linie de credit (de tip revolving), cu limita de pana la 10.000 de lei pentru MasterCard Standard si 30.000 lei pentru Mastercard Gold.

Perioada de gratie este de pana la 45 zile pentru orice tip de tranzactie, inclusiv pentru cele in numerar.

Intesa Sanpaolo Bank, parte a grupului Intesa Sanpaolo, detine o retea de peste 90 unitati teritoriale. 

 

#acceptare, # carduri, # visa, # Intesa Sanpaolo , #Carduri Visa