27 de castigatori la Loteria bonurilor fiscale au facut tranzactia cu Visa

Luni, 20 Iulie 2015, ora 12:50
1777 citiri
27 de castigatori la Loteria bonurilor fiscale au facut tranzactia cu Visa
Foto: Pixabay

Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat, in data de 1 iunie, 27 de tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 509 si 509,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de 1 milion de lei.

Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa. Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

Prima extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, 19 iulie, pentru bonurile emise in perioada 1 - 30 iunie, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.

#loteria bonurilor fiscale, #boterie bonuri card Visa, #castigatori bonuri card Visa , #Carduri Visa