Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reduceri: CFR ofera discount de 25% la biletele cumparate online

Reduceri: CFR ofera discount de 25% la biletele cumparate online


CFR Calatori si MasterCard continua, pana la sfarsitul anului 2011, promotia inceputa in luna iunie si cresc, de la 10%, la 25%, reducerea acordata pentru orice bilet cumparat online.

Discount-ul se aplica biletelor platite cu un card MasterCard sau Maestro si achizitionate online, pe site-ul cfrcalatori.ro. Serviciul e-commerce Bilete CFR este pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

Pretul special al biletelor, mai mic cu 25%, este valabil pentru plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta si se calculeaza la suma finala, dupa ce s-au aplicat si alte eventuale reduceri acordate de CFR Calatori, cum ar fi cea pentru biletul dus-intors.

Practic, oricine are un card MasterCard sau Maestro trebuie sa se inregistreze pe site-ul cfrcalatori.ro, sa aleaga destinatia si sa selecteze modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa ce tranzactia este confirmata, clientul primeste pe e-mail biletul, in varianta electronica.

In tren, biletul este controlat dupa cartea de identitate si ID-ul de bilet, nefiind obligatorie tiparirea lui.

Numarul tranzactiilor prin Internet cu ajutorul cardurilor MasterCard si Maestro a crescut cu peste 300% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

CFR Calatori exploateaza un numar de peste 1400 de trenuri cu aproximativ 600 de locomotive si peste 1400 de vagoane.

CFR Calatori utilizeaza peste 80% din reteaua nationala de cale ferata si aproximativ 1.000 de gari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2752 ori