Card de credit: Cele mai avantajoase oferte

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 12:30
8689 citiri
Card de credit: Cele mai avantajoase oferte

Cardurile de credit revin in forta in preferintele romanilor, iar bancile au intrat in competitia ofertelor.

Business24 va prezinta cele mai tentante oferte la cardurile de credit, in functie de dobanda, de conditiile de acordare, dar si de beneficiile extra pe care le ofera la pachet institutiile financiare.

La sfarsitul lui 2011, peste 2,15 milioane de carduri de credit valide erau in circulatie, cu aproape 33.000 mai multe decat la sfarsitul lui 2010, iar valoarea tranzactiilor efectuate cu aceste instrumente de plata se ridica la 986 de milioane de lei in luna decembrie, potrivit statisticilor BNR.

Bancile au simtit apetitul clientilor pentru acest produs financiar, asadar, au lansat oferte tentante cu beneficii extra.

Iata topul celor mai avantajoase oferte la cardurile de credit cu beneficii extra:

PUNCT CARD de la BRD

PUNCT CARD este un card de credit in lei cu CIP, care poate fi folosit atat in tara, cat si in strainatate. In functie de bonitatea clientului, banca poate acorda o linie de credit de pana la 20.000 de lei si o perioada de gratie de pana la 60 de zile. In plus, nu se percepe dobanda pentru tranzactiile efectuate la comercianti in aceasta perioada si nici comision la eliberarea cardului. Rambursarea minima reprezinta o suma fixa lunara, stabilita in functie de creditul utilizat, iar linia de credit se acorda pentru o perioada de doi ani.

Beneficii extra card de credit BRD:

Pentru fiecare leu cheltuit in tara sau in strainatate, clientul acumuleaza un punct. In cazul platii facturilor, fiecare leu valoreaza 0,5%.

Daca platile sunt efectuate la comerciantii parteneri BRD, pentru cumparaturile cu valoare mai mica de 150 de lei, clientul primeste 2 puncte pentru fiecare leu cheluit, in timp ce pentru cumparaturile cu valoare mai mare de 150 de lei, el acumuleaza cate 2,5 puncte/leu cheltuit.

In baza punctelor acumulate, pot fi achizitionate produse de la comerciantii parteneri.

BCR Wizz Air

BCR Wizz Air este un card de credit in lei ideal pentru persoanele care calatoresc des. Cardul este emis sub logo MasterCard si este prevazut cu CIP, putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate.

Linia de credit se acorda pentru perioada nelimitata, in timp ce perioada de gratie este de pana la 53 de zile. Clientii nu platesc dobanda pentru platile la comercianti, tranzactiile pe interne, platile facturilor la ATM-urile BCR sau pentru reincarcarea cartelelor telefonice sau de transport.

BCR acorda acest produs in varianta negarantata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 64 de ani si cu un venit minim de 750 de lei pe luna.

Beneficii extra card de credit BCR

Pentru fiecare leu cheltuit la comercianti sau in tranzactii, clientul primeste 2 puncte, reducere de 30% la comerciantii parteneri BCR si posibilitatea de a achizitiona produse de la acestia, in baza punctelor.

In plus, pentru fiecare leu cheltuit pentru achizitionarea biletelor de avion Wizz Air, clientul primeste 4 puncte. Cu punctele acumulate, clientul poate achizitiona servicii Wizz Air: bilete de avion, taxe de bagaje etc.

In plus, detinatorii cardului de credit Wizz Air nu platesc taxa de rezervare pentru biletele de avion si pot beneficia de programul de rata cu 0% dobanda.

Un alt beneficiu este reprezentat de asigurarile de calatorie si pentru protectia cumparaturilor, atat in Romania, cat si in strainatate.

Cosmote Alpha MasterCard

Cosmote Alpha MasterCard este un card de credit in lei cu o limita maxima a liniei de credit de 3 salarii lunare sau echivalentul in lei a 3000 euro. Perioada de gratie este de pana la 55 de zile, iar suma minima de rambursat lunar este de 5%, plus dobanzile si comisioanele aferente. Banca nu percepe dobanda pentru plata cu cardul la comercianti.

In plus, clientul poate opta pentru emiterea a inca doua carduri suplimentare pentru a oferi acces la linia de credit unor persoane apropiate.

Clientul eligibil are peste 18 ani si un venit minim de 800 de lei.

Beneficii extra card de credit Alpha Bank

Cardul de credit ofera beneficii in magazinele Cosmote, si anume o reducere de 18 euro la achizitionarea de accesorii si telefoane mobile, bonus de 3% pentru orice tranzactie efectuata in magazinele Cosmote si bonus de 1% pentru orice tranzactie efectuata cu cardul, in Romania sau strainatate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#card de credit bcr, #card de credit brd, #card de credit alpha, #card de credit oferte , #Carduri credit