Promotii agresive la carduri: Bancile ofera case de vacanta si automobile

Joi, 21 Martie 2013, ora 09:01
3306 citiri
Promotii agresive la carduri: Bancile ofera case de vacanta si automobile

Case de vacanta, reduceri de dobanzi pentru femei, gadgeturi sau jucarii - bancile promit "marea cu sarea" clientilor care le trec pragul in aceasta luna.

Premii in bani sau case de vacanta

De exemplu, clientii CEC Bank care achizitioneaza, pana pe 14 iunie, un card MasterCard Debit, Credit sau Gold si efectueaza tranzactii comerciale in valoare de minimum 50 lei pot castiga unul dintre cele 600 de premii a cate 50 lei fiecare sau, prin tragere la sorti, una din cele sase vacante in Romania, potrivit eFin.ro.

Reduceri la dobanzi pentru femei in luna lui Martisor

Femeile beneficiaza in luna martie de o reducere cu 3 puncte procentuale la dobanzile aferente cardurilor de credit Visa Classic, Visa Smart si wwShoPing emise Banca Comerciala Carpatica. Oferta este valabila pentru o perioada de trei luni de la data acordarii acestora.

Cardurile de credit au o perioada de gratie de 55 de zile, iar banca nu percepe comisioane pentru platile la comercianti. In plus, prin Visa Smart se pot refinanta cardurile de credit ale altor banci.

Puncte de loialitate

Detinatorii de carduri de debit si de credit MasterCard emise de OTP Bank pot acumula puncte de loialitate, in functie de utilizarea cardului pentru platile la comercianti. Odata intrati in program, clientii primesc un bonus de 1.000 de puncte, pe care le pot folosi pentru achizitionarea produsului preferat dintr-un catalog ce include peste 200 de oferte. De la gadgeturi, la jucarii pentru cei mici, si de la pachete spa, la zboruri cu parapanta, posesorii de carduri au la dispozitie produse si servicii din sase categorii: "Multimedia & Accesorii", "Produse pentru casa", "Hobby & Sport", "Kids Club", "MasterCard" si "Calatorii si Timp liber".

La fiecare plata cu oricare dintre cardurile emise sub sigla MasterCard, fie la comercianti, fie online, posesorul primeste puncte de loialitate pe care le poate transforma in premii. Inscrierea in program se face la cerere, in oricare dintre unitatile bancii. Inrolarea clientului devine activa in trei zile de la semnarea cererii.

Automobile Dacia Logan si electronice

Campanii promotionale pentru impulsionarea tranzactiilor cu cardul au lansat si institutiile financiare nebancare. Un exemplu in acest sens este TBI Credit. Astfel, posesorii cardurilor TBI Credit MasterCard care cheltuie cel putin 500 lei pana pe 5 mai, utilizand dispozitivele de plata, pot castiga o Dacia Logan. Un televizor smart, un laptop si trei tablete sunt celelalte premii ale tombolei organizata de institutia financiara si destinata atat clientilor existenti, cat si celor care doresc sa intre in posesia unui card.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#promotii carduri bancare, #promotii banci, #carduri bancare, #promotii carduri de credit , #Carduri bancare