Revolutionar: Cardul bancar 4 in 1, lansat de o banca belgiana

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 15:14
2532 citiri
Revolutionar: Cardul bancar 4 in 1, lansat de o banca belgiana

Un card bancar de ultima generatie, lansat de banca Monte Paschi Belgio impreuna cu MasterCard, combina functiile de debit si credit, fiind dotat cu display care inlocuieste tokenul si cu functionalitatea PayPass, care permite plati contactless.

"Am combinat expertiza noastra cu cea a bancii Monte Paschi Belgio pentru a deschide noi orizonturi pe segmentul metodelor de plata", spune David Dechamps, reprezentant MasterCard Europe.

Deoarece cardul PaschiCombo integreaza atat functia de debit Maestro, cat si cea de credit MasterCard, are cea mai raspandita retea de acceptare la nivel mondial. In momentul in care doresc sa faca o tranzactie, posesorii cardului vor introduce dispozitivul intr-un terminal de plata conventional si vor utiliza tastatura pentru a selecta o plata de debit sau de credit.

Toti clientii actuali ai bancii Monte Paschi Belgio vor primi cardul PaschiCombo. Comisionul anual pentru liniile de credit de pana la 2500 de euro este de 50 de euro, peste aceasta valoare, el majoradu-se la 75 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#card PaschiCombo, #card bancar revolutionar, #card Monte Paschi Belgio , #Card Mastercard