Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai bogate femei din Top 300 Capital

Cele mai bogate femei din Top 300 Capital

Camelia ?i Corina Voiculescu, Anca Vlad ?i Camelia ?ucu se situeaz? pe primele trei pozi?ii in topul celor mai bogate femei, potrivit edi?iei de anul acesta a Top 300 cei mai boga?i romani, publicat, mar?i, de revista Capital.

Conform clasamentului, care include sase pozitii, familia Voiculescu are o avere estimata la 1,5 - 1,6 miliarde de euro. "Cifra de afaceri a grupului de firme detinut de familia Voiculescu a continuat sa creasca in 2007, ajungand pana la 360 de milioane de euro", noteaza Top 300 Capital.


Pe pozitia a doua se situeaza Anca Vlad, care detine grupul Fildas, cu o avere estimata la 54 - 56 milioane de euro. Cea mai mare parte a veniturilor de 200 de milioane de euro realizate de grupul Fildas a fost generata de distributia de medicamente, reteaua de farmacii Catena contribuind cu 75% la cifra de afaceri totala.


Cu o avere estimata la 38 - 41 milioane de euro, Camelia Sucu, patroana firmei Class, se afla pe pozitia a treia in clasamenul celor mai bogate femei din Romania, fiind urmata de Lavinia Huidan, cu o avere de 34 - 35 milioane de euro.

Huidan a investit pe piata de automobile, numele sau fiind legat de distributia Volvo, prin intermediul EIT Forum, Euro Inter Trade Corporation si Primus Auto.


Mihaela Constantinescu, care detine 50% din actiunile Energrom, se afla pe pozitia a cincea, cu o avere estimata la 30 - 32 milioane de euro.


Pe pozitia a sasea se afla Mariana Braescu, care are o avere de 19 - 23 milioane de euro. Braescu este cunoscuta ca fiind fondatoarea brandurilor Casa Lux, Draga Mea, Practic, publicatii vandute in urma cu trei ani.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4971 ori