Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tranzactii de peste un milion de lei miercuri dimineata pe BVB, la scurt timp dupa deschiderea sedintei

Tranzactii de peste un milion de lei miercuri dimineata pe BVB, la scurt timp dupa deschiderea sedintei


Valoarea tranzactiilor derulate miercuri dimineata pe Bursa de la Bucuresti depasea un milion de lei (211.445 euro) la 23 de minute de la deschiderea sedintei.

Actiunile OMV Petrom erau cele mai tranzactionate in ziua in care compania a anuntat rezultatele financiare pe primele 9 luni ale anului. Titlurile companiei petroliere inregistrau cea mai semnificativa depreciere, -2,97%.

Conform datelor BVB, in topul cresterilor actiunilor se aflau Casa de Bucovina-Cub de Munte (+3,14%), Farmaceutica Remedia SA (+2,9%) si Aages SA (+1,39%).

Actiunile IAR SA Brasov erau pe locul doi in topul descresterii valorii, cu -1,92%, urmate de Electromagnetica (-1,69%).

Indicii Bursei de Valori Bucuresti erau toti in scadere miercuri dimineata. BET, care arata evolutia celor mai lichide 16 companii, se deprecia cu 0,40%, indicele BET-Plus, care arata evolutia celor mai lichide 37 de actiuni de la BVB, scadea cu 0,39%, in timp ce pe indicele BET-FI al SIF-urilor era pe minus cu 0,12%.

BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic si al utilitatilor, era in depreciere cu 0,81%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, consemna o scadere de 0,38%, iar reperul de randament al fondurilor de investitii, BET-BK, era pe minus cu 0,09%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1031 ori
Citeste mai multe despretranzactii BVB 30 octombrie 2019