Tradeville reduce comisioanele pentru BVB

Marti, 17 Mai 2011, ora 15:42
1264 citiri
Tradeville reduce comisioanele pentru BVB

Firma de brokeraj Tradeville schimba, incepand cu 1 iunie 2011, grila de comisioane la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), astfel incat acestea vor incepe cu 0,25 la suta pentru tranzactiile intra-day si intre 0,3 - 0,65% comision standard. 

De altfel, noua grila de comisioane aduce si un alt avantaj, cumularea tuturor conturilor pe care un client este imputernicit, si pastreaza principiul de aplicare a criteriului rulajului mediu pe trei luni sau portofoliu, se arata intr-un comunicat Tradeville, remis marti Ziare.com.

De asemenea, in vederea stabilirii comisionului, se vor cumula rulajul sau portofoliul de pe BVB cu cel de la Sibex.

"Prin schimbarile efectuate in grila de comisioane, Tradeville doreste sa atraga cat mai multi investitori pe piata de capital. Decizia face parte din strategia Tradeville de a impulsiona lichiditatea de piata BVB, oferind investitorilor cele mai performante sisteme de tranzactionare la costuri accesibile", a declarat Mihaela Biciu, director general Tradeville.

Firma ofera, in exclusivitate, si aplicatii de tranzactionare dedicate telefoanelor mobile iPhone, precum si pentru cele bazate pe sistemul de operare Android

Clientii au la dispozitie variata mobila a celei mai performante platforme de tranzactionare online, Startrade 2.0.

"Dezvoltarile pe care le facem sunt, in primul rand, in functie de nevoile clientilor nostri, Tradeville lansand in ultima perioada platforme de tranzactionare dedicate telefoanelor mobile, dar si noi instrumente de analiza.

Prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie urmarim ca tranzactionarea si decizia de investire sa devina cat mai facile", a incheiat Biciu.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#tradeville, #bursa, #bvb, #comisioane bursa, #investitori piata de capital , #stiri BVB