Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SIF-urile platesc dividende intre 500 si 650 de lei

SIF-urile platesc dividende intre 500 si 650 de lei
Actionarii au votat, simbata, dividendele aferente anului precedent, in cadrul celei de-a doua convocari a Adunarii Generale Ordinare ale Actionarilor.Astfel, actionarii SIF Oltenia si SIF Transilvania vor primi un dividend brut de 650 de lei pe actiune, iar valoarea stabilita in cadrul SIF Moldova a fost de 600 de lei pe actiune.

Consiliile de administratie ale SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana au propus Adunarii Generale a Actionarilor acordarea unui dividend brut de 500 de lei pe actiune.


Actionarii SIF-urilor au mai dezbatut bugetele de venituri si cheltuieli pentru acest an, precum si stabilirea datei pentru identificarea actionarilor care au dreptul de a incasa dividende si care vor beneficia de efectele hotaririlor.


Actiunile societatilor de investitii financiare au fost suspendate, vineri, de la tranzactionare, potrivit regulamentelor BVB, pentru desfasurarea intilnirilor actionarilor.Sursa: Cotidianul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 664 ori