Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SIBEX a aprobat fuziunea cu BVB

SIBEX a aprobat fuziunea cu BVB

Actionarii Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (SIBEX) au aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare (AGEA) din 29 aprilie, fuziunea cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit NewsIn.

Astfel, printre cele mai importante hotarari lute in cadrul AGEA din 29 aprilie se numara si "aprobarea de principiu, cu majoritate de voturi, a fuziunii dintre S.C. SIBEX S.A, in calitate de societate absorbita si S.C. Bursa de Valori S.A. - Bucuresti, in calitate de societate absorbanta".

Totodata, in cadrul AGOA din 29 aprilie a fost aprobat cu majoritate de voturi un nou Consiliu de Administratie, al carui presedinte este Cristian Sima. O


alta hotarare vizeaza aprobarea cu majoritate de voturi a repartizarii profitului net realizat in anul 2010 pe urmatoarele destinatii: rezerve legale (5 % din profitul brut) si alte rezerve. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1090 ori
Citeste mai multe despreSIBEX BVB fuziune