Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radu Hanga, ales presedinte al Bursei de Valori Bucuresti

Radu Hanga, ales presedinte al Bursei de Valori Bucuresti


Radu Hanga a fost ales, miercuri, presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, pentru urmatorii patru ani, de catre actionarii Bursei, potrivit unor surse de la Adunarea Generala a Actionarilor BVB.

De asemenea, Dragos Neacsu, Robert Pana, Dan Paul, Stefan Szitas, Mihaela Biciu, Radu Hanga, Octavian Molnar, Claudia Ionescu si Razvan Rat au fost alesi membri in Consiliul BVB.

In cursa pentru ocuparea postului de membru in Consiliul BVB s-au inscris 12 candidati, respectiv Mihaela Ioana Biciu, Radu Hanga, Claudia Gabriela Ionescu, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Octavian Molnar, Otto Emil Naegeli, Dragos Valentin Neacsu, Robert Cosmin Pana, Dan Viorel Paul, Razvan Legian Rat si Stefan Szitas.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a notificat BVB printr-o adresa ca, urmare a timpului limitat pentru depunerea documentatiei aferente candidaturii, precum si a solicitarii candidatului, retrage nominalizarea lui Volker Potthoff, in calitate de candidat pentru functia de membru in Consiliul Bursei.

Trei dintre cei 12 candidati au concurat si pentru functia de presedinte al BVB: Radu Hanga, Dragos Valentin Neacsu si Dan Viorel Paul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1050 ori
Citeste mai multe desprepresedinte BVB 2019 Radu Hanga BVB