Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lichiditate buna, preturi relativ stabile

Lichiditate buna, preturi relativ stabile

Valoarea tranzactiilor cu actiuni la BVB este egala astazi la ora pranzului cu 7.5 milioane de euro.

Piata Spot - Bursa de Valori Bucuresti

SIF-urile au continuat sa inregistreze mici deprecieri astazi in debutul sedintei, in jurul orei pranzului acestea diminuandu-se, SIF4 inregistrand chiar o apreciere de un procent. Rulajele SIF-urilor sunt astazi semnificativ sporite in comparatie cu nivelurile inregistrate in ultimele zile.

BRD este suspendata de la tranzactionare conform Codului BVB (Titlul II art. 115 si Titlul III art. 6), urmand sa fie reluata la tranzactionare la oea 12:20. TLV se tranzactioneaza la pretul de referinta de 1.1 RON/actiune.

Farmaceuticele ramana la preturile de referinta, RRC pierde 1% pana la 0.101 RON/actiune, iar SNP se apreciaza cu un pas de cotare pana la 0.6 RON/actiune.

TEL atinge astazi un nou maxim istoric la pretul de 49.7 RON/actiune (+7.1%).

Piata Futures - Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu

La Sibiu SIF-urile afiseaza variatii cuprinse intre -0.8% (SIF2_IUN) si +0.6% (SIF3_MAR). SIF2_MAR si SIF5_MAR cumuleaza rulaje de 5000 si respectiv 4000 de contracte.

SNP castiga 2.2% in septembrie, in timp ce RRC se depreciaza cu 1.9% in martie si 2% in iunie.

<a href=http://www.vanguard target=_blank>SSIF Vanguard</a>

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 889 ori