Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitiile in actiunile companiilor listate pe RASDAQ au adus castiguri de peste 45 la suta in ultimele 12 luni

Investitiile in actiunile companiilor listate pe RASDAQ au adus castiguri de peste 45 la suta in ultimele 12 luni

Cel mai profitabil plasament financiar in ultimele 12 luni a fost investitia in actiuni pe piata RASDAQ a Bursei de Valori Bucuresti /BVB/, cu un randament mediu de 45,92 la suta, potrivit datelor furnizate de societatea de brokeraj Intercapital Invest.

Investitiile in fondurile mutuale au avut, in perioada analizata, un randament mediu de 9,14 la suta. Cei care si-au transformat leii in dolari, in urma cu un an de zile, au inregistrat la momentul actual o pierdere de 10,57 la suta, iar cei care si-au pastrat economiile in euro au inregistrat o depreciere de 5,71 procente.

Investitorii care au plasat bani in actiunile cele mai lichide de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat in ultimele 12 luni un randament mediu de 8,29 la suta, masurat de evolutia indicelui compozit BET-C. Rata inflatiei a fost in 2006 de 4,87 la suta.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 733 ori