Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fratii Cristescu nu reusesc sa puna mana pe Faur Bucuresti

Fratii Cristescu nu reusesc sa puna mana pe Faur Bucuresti

Marius si Emil Cristescu au cumparat doar 0,03% capitalul Faur Bucuresti (FAU) in cadrul ofertei de preluare derulata in aprilie, prin care vroiau sa achizitioneze 2,58% din totalul actiunilor de la detinatorii minoritari, potrivit unei notificari transmise joi Bursei, relateaza NewsIn.

Cei doi oameni de afaceri au platit 32.700 lei pentru cele 6.960 actiuni Faur, reprezentand 0,03% din capitalul social, ajungand sa detina in mod concertat 97,45% din companie.

Oferta de preluare a Faur Bucuresti initiata de Marius si Emil Cristescu s-a derulat in perioada 1-28 aprilie, cand acestia erau dispusi sa plateasca 2,63 milioane lei pentru 2,58% din actiunile Faur pe care nu le detin, ceea ce corespunde unui pret de 4,70 lei/actiune.


Oferta fratilor Marius Cristescu, a avut ca obiect 559.325 de actiuni Faur, detinute in prezent de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si de micii actionari.


Actiunile Faur Bucuresti se tranzactioneaza la categoria "Nelistate" a Bursei de Valori Bucuresti sub simbolul FAU. Compania are un capital social de 30,34 milioane lei, divizat in 21,67 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1,40 lei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2824 ori
Citeste mai multe despreactiuni bvb capital companie