FP a amanat anuntarea brokerului care se va ocupa de listarea la Bursa

Marti, 24 August 2010, ora 18:20
1371 citiri
FP a amanat anuntarea brokerului care se va ocupa de listarea la Bursa

Fondul Proprietatea (FP) nu va face public marti rezultatul final in selectia lansata pentru servicii de intermediere in vederea tranzactionarii pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) cum era prevazut initial, ci in cursul acestei saptamani, potrivit unui comunicat emis de institutie, informeaza NewsIn.

Decalajul este cauzat, in principal, de intervalul de 72 de ore acordat consortiului format din Unicredit CAIB si KBC Securities Romania pentru completarea documentatiei, precum si faptului ca sunt necesare informatii suplimentare de la CNVM pentru derularea procedurii.

Rezultatul selectiei urma sa fie facut public marti. FP a primit oferte de la trei consortii si o societate de brokeraj pentru a participa la selectia privind intermedierea listarii Fondului pe BVB.

In ordinea depunerii lor, Fondul Proprietatea a primit oferte de la BT Securities, consortiul format din Intercapital Invest, BCR SA si Wood&Co, consortiul format din Unicredit CAIB si KBC Securities Romania si consortiul format din Raiffeisen Capital, ING Bank si BRD GSC.

Listarea la bursa a Fondului Proprietatea ar putea avea loc, cel mai probabil, in luna ianuarie a anului viitor, potrivit conducerii Franklin Templeton, compania care va administra activele. 

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#broker, #bursa, #fond, #listare, #proprietatea , #stiri BVB