Comisioanele de tranzactionare de la BVB vor fi reduse cu 10%

Marti, 24 Februarie 2009, ora 17:31
1265 citiri
Comisioanele de tranzactionare de la BVB vor fi reduse cu 10%

Comisioanele de tranzactionare pe pietele administrate de Bursa de Valori Bucuresti vor fi cu 10% mai mici din 2 martie, dupa ce Bursa a primit marti avizul actionarilor pentru aplicarea acestor reduceri, potrivit The Money Channel.

Reducerile comisioanelor sunt valabile pentru tranzactiile pe pietele reglementate la vedere si la termen, dar si pe sistemul alternativ de tranzactionare, inclusiv pentru piata Rasdaq.

Totodata, actionarii BVB au decis suspendarea timp de sase luni, incepand cu 1 martie, a tarifului de admitere ca participant la sistemul de tranzactionare al operatorului de piata si renuntarea pe intreg anul 2009 a comisionului de listare.

Reducerile si scutirile de comisioane au fost stabilite conform bugetului de venituri si cheltuieli pe 2009, aprobat de actionari la finalul anului trecut. Bursa de Valori Bucuresti estimeaza pentru acest an castig net de 1,3 milioane de lei, tinand cont de scaderea semnificativa a rulajelor.

Bugetul Bursei pentru 2009 a fost construit pe baza unui rulaj estimat de 5 milioane de euro pe zi. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#bursa, #comisioane, #tranzactii , #stiri BVB