Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare nu va percepe comisioane de tranzactionare a titlurilor de stat in 2008

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare nu va percepe comisioane de tranzactionare a titlurilor de stat in 2008
In acest an, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare nu va percepe comisioane pentru tranzactionarea titlurilor de stat la Bursa de Valori Bucuresti, a declarat presedintele institutiei, Gabriele Anghelache, in cadrul unei conferinte. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare nu va percepe comisioane de tranzactionare a titlurilor de stat in 2008


Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare  nu va percepe, in acest an, comisioane pentru tranzactionarea titlurilor de stat la Bursa de Valori Bucuresti, a declarat presedintele institutiei, Gabriele Anghelache, la o conferinta.Anghelache a spus ca arbitrul pietei de capital vrea ca aceasta masura sa aiba un impact asupra reducerii costurilor suportate de catre investitori.De asemenea, directorul Depozitarului Central, Adriana Tanasoiu, a spus ca institutia va percepe un comision de 0,001% din valoarea tranzactiei - dar nu mai mult de 70 lei - pentru decontarea tranzactiilor cu titluri de stat.Vineri, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anuntase va percepe un comision de 0,0009% din valoarea tranzactiei.Depozitarul central nu va percepe niciun comision pentru admiterea si mentinerea titlurilor si nici pentru transferul catre piata administrata de BVB.Incepand de luni, 4 august, titluri de stat din 26 de emisiuni cu maturitate mai mare de un an, in valoare de 8 miliarde lei, vor putea fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 994 ori