CNVM si-a dat avizul pentru conducerea SIF Moldova

Luni, 15 Iunie 2009, ora 12:55
1441 citiri
CNVM si-a dat avizul pentru conducerea SIF Moldova

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) i-a avizat pe Costel Ceocea si Claudiu Doros in functiile de conducere la SIF Moldova (SIF2), obtinute in urma deciziilor luate de consiliului de administratie la sfarsitul lunii mai, potrivit ultimului buletin de activitate al CNVM, informeaza NewsIn.

Consiliul de administratie al SIF Moldova a hotarat in 22 mai ca Costel Ceocea sa ramana presedintele si directorul general al societatii pentru un nou mandat, in timp ce Claudiu Doros va ocupa functiile de vicepresedinte si director general adjunct.

Actionarii SIF Moldova (SIF2) i-au ales ca administratori in 25 aprilie pe Ceocea Costel, Doros Claudiu, Bontas Dumitru, Andrei Elena, Morosan Iosefina, Badica Emilian si Matei Alexandru ca administratori ai societatii pentru un mandat de patru ani.

La AGA SIF Moldova au participat actionari cu peste 29% din drepturile de vot.

SIF Moldova (SIF2) a obtinut in primele trei luni din 2009 un profit net de 4,17 milioane lei (980.000 euro), in scadere cu 65% fata de rezultatul raportat in perioada similara din 2008, ca urmare a comprimarii veniturilor la jumatate.

Titlurile SIF Moldova se tranzactioneaza la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul SIF2.

Societatea de investitii financiare are un capital social de 51,91 milioane lei, impartit in 519,09 milioane de titluri, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

SIF Moldova are o valoare de piata de 404,89 milioane lei (96,4 milioane euro), conform cotatiei de 0,78 lei/actiune, stabilita in sedinta de vineri a Bursei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cnvm, #conducere, #functii, #moldova, #sif , #stiri BVB