Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNVM a atentionat conducerea Bursei de Valori pentru nerespectarea programului de tranzactionare

CNVM a atentionat conducerea Bursei de Valori pentru nerespectarea programului de tranzactionare
CNVM a atentionat conducerea Consiliului Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pentru nerespectarea programului de tranzactionare avizat de institutie si neinformarea in prealabil a Comisiei cu privire la intentia de suspendare a programului de tranzactionare timp de o ora. De asemenea, Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a fost atentionat si pentru faptul ca nu a raspuns in termenul impus la adresa prin care Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a solicitat, in 24 ianuarie 2007, unele explicatii privind decizia Consiliului BVB de a protesta, prin suspendarea partiala a sedintei de tranzactionare, fata de masurile ANAF privind impozitarea veniturilor din castigurile de pe piata de capital.

"Acceptand faptul ca motivul protestului poate fi intemeiat, CNVM considera ca masura de de suspendare a unei piete reglementate creeaza un precedent periculos, in conditiile in care piata de capital din Romania este parte integranta a pietei de capital a Uniunii Europene", se mentioneaza intr-un comunicat al CNVM.


Bloombiz
(Sursa: Mediafax)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 657 ori