BVB incepe joi tranzactionarea actiunilor Transilvania Leasing IFN, pe sistemul alternativ

Joi, 11 Iulie 2013, ora 08:31
1283 citiri
BVB incepe joi tranzactionarea actiunilor Transilvania Leasing IFN, pe sistemul alternativ

Actiunile companiei Transilvania Leasing IFN Brasov vor fi tranzactionate incepand de joi pe sistemul alternativ de tranzactionare CAN - ATS al Bursei de Valori Bucuresti.

Transilvania Leasing IFN SA Brasov este cea de-a doua companie romaneasca ale carei actiuni se vor tranzactiona in cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti.

Compania din Brasov ofera servicii de leasing financiar, acordare de credite, bank assurance si activitati de schimb valutar pentru persoanele fizice in legatura cu activitatea de creditare.

Clientii companiei sunt reprezentati in proportie de peste 97% de persoane juridice.

Compania este detinuta SIF Transilvania - 64,32% din actiuni si de SIF Muntenia - 24,72% din actiuni. Aceasta a inregistrat profit si a distribuit dividende in ultimii trei ani, conform raportarilor financiare depuse.

Cu 16 ani de activitate in domeniul serviciilor de creditare si dupa ce si-a consolidat pozitia pe piata - prin realizarea unor fuziuni prin absorbtie si prin extinderea retelei teritoriale - Transilvania Leasing IFN SA isi propune pe termen scurt sa emita obligatiuni prin oferta publica adresata investitorilor calificati, iar pe termen lung, sa deruleze o oferta publica initiala pentru admiterea pe piata reglementata, conform prospectului de admitere la tranzactionare.

Sistemul alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, CAN-ATS, a fost creat in anul 2010 pentru a oferi IMM-urilor o alternativa flexibila si simplificata de listare si accesul la finantare prin mecanismele pietei de capital.

#tranzactionare bursa Transilvania Leasing, #actiuni Transilvania Leasing , #stiri BVB