Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa nu va percepe comisioane pentru listarea titlurilor de stat

Bursa nu va percepe comisioane pentru listarea titlurilor de stat

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) nu va percepe in acest an comisioane pentru listarea titlurilor de stat si va limita comisionul de tranzactionare pentru acestea la 0,001% din valoarea tranzactiei, a decis, luni, conducerea Bursei.

De asemenea, in acest an nu vor fi percepute comisioane de procesare si admitere la tranzactionare pentru drepturile de preferinta asupra actiunilor la toate categoriile bursei, se arata intr-un comunicat al BVB.

Consiliul Bursei a mai decis, luni, sa admita ca participant la sistemul de tranzactionare firma Wood & Company Financial Services din Praga.

Compania are dreptul sa presteze servicii de investitii financiare conform obiectului de activitate autorizat de Banca Nationala a Cehiei si mentionat in atestatul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Aceasta este pentru prima data cand o firma inregistrata intr-un stat membru al Uniunii Europene este admisa ca participant pe piata bursiera (remote member) adminstrata de catre BVB, se mentioneaza in comunicat.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.mediafax.ro/ target=_blank>Mediafax</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 785 ori