Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa deschide pe verde a doua sedinta de tranzationare a saptamanii

Bursa deschide pe verde a doua sedinta de tranzationare a saptamanii


Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis in crestere cea de-a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, indicele general al pietei BET-C inregistrand, in prima ora, o apreciere de 0,27%.

La ora 11:00, indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni, era in crestere cu 0,29%, in timp ce indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, se plasa cu 0,11% sub inchiderea de luni.

Indicele extins BET-XT a urcat cu 0,31% peste nivelul de inchidere din ziua precedenta, iar indicele extins BET-BK s-a situat cu 0,04% peste nivelul sedintei de luni.

Indicele BET-XT reflecta evolutia primelor 25 de actiuni romanesti in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si Fondul Proprietatea, iar BET-BK cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni, inclusiv titlurile bancii austriece Erste, SIF-urile si Fondul Proprietatea.

Indicele BET-FI, al actiunilor celor cinci SIF-uri si al titlurilor Fondului Proprietatea, a crescut cu 0,40%.

Actiunile Fondului Proprietatea au fost cele mai lichide din piata, cu tranzactii de 2.574.763 de lei, cel mai recent schimb fiind perfectat la 0,6495 lei, in crestere cu 0,39%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 933 ori