Bursa a crescut usor in primele minute de tranzactionare

Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 10:47
1136 citiri
Bursa a crescut usor in primele minute de tranzactionare

Bursa deschide in crestere sedinta de tranzationare de miercuri, pe o lichiditate sustinuta de actiunile Fondului Proprietatea si SSIF Broker, indicele general al pietei BET-C inregistrand, in primele 30 minute, o apreciere de 0,03%.

Indicele BET-FI al SIF-urilor a consemnat o apreciere de 0,26%, iar indicele principal BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 10 actiuni listate, era in scadere cu 0,09%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a scazut cu 0,06%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii, a coborat cu 0,02% sub nivelul sedintei precedente.

In acelasi timp, indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, se plasa cu 0,02% sub inchiderea de marti.

Indicele ROTX, indicele de pret ponderat cu capitalizarea free floatului si reflecta in timp real miscarea actiunilor "blue chip" tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, a scazut cu 0,13%.

Cele mai tranzactionate titluri erau actiunile Fondului Proprietatea si SSIF Broker, cu tarnzactii in valoare de 63.811 lei, respectiv de 6.792 de lei. Cel mai recent schimb al actiunilor Fondului Proprietatea, fiind realizat la un pret de 0,6380 lei, in urcare cu 0,79%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bursa valori bucuresti, #indice bet, #actiuni tranzactionate BVB, #sedinta tranzactionare bvb , #stiri BVB