Bursa a crescut nesemnificativ in primele minute de tranzactionare

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 10:22
1037 citiri
Bursa a crescut nesemnificativ in primele minute de tranzactionare

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de joi, indicele general al pietei BET-C inregistrand, in primele minute, o apreciere cu 0,01%.

Joi, la ora 10:15, indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni, era in scadere cu 0,02%, in timp ce indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, se plasa cu 0,08% peste nivelul din sedinta precedenta.

In acelasi timp, indicele extins BET-XT a crescut cu 0,02%, iar indicele extins BET-BK s-a situat cu 0,15% peste nivelul sedintei precedente.

Indicele BET-XT reflecta evolutia primelor 25 de actiuni romanesti in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si Fondul Proprietatea, in timp ce BET-BK cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni, inclusiv titlurile bancii austriece Erste, SIF-urile si Fondul Proprietatea.

De asemenea, indicele BET-FI, al actiunilor celor cinci SIF-uri si al titlurilor Fondului Proprietatea, a crescut cu 0,10%, fiind cotat la 27.159 puncte.

Actiunile Erste Group Bank au fost cele mai lichide din piata, cu tranzactii in valoare de 32.315 de lei, cel mai recent schimb fiind perfectat la 116,5000 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bursa de valori bucuresti, #tranzactii actiuni BVB, #actiuni listate BVB, #indice BET BVB , #stiri BVB