Actiunile Prefab, admise la categoria I de tranzactionare

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 01:23
1403 citiri
Actiunile Prefab, admise la categoria I de tranzactionare

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a aprobat marti admiterea la tranzactionare pe piata reglementata la vedere a actiunilor emise de Prefab (PREH), potrivit unui comunicat al institutiei, preluat de Newsin.

Astfel, una din deciziile luate marti de cosiliul bursei prevede "admiterea la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de SC Bursa de Valori Bucuresti SA, in cadrul Sectorului Titluri de Capital - Categoria 1 actiuni, a actiunilor emise de SC Prefab SA Bucuresti".

Actiunile producatorului de materiale de constructii au fost suspendate de la tranzactionarea pe piata Rasdaq, categoria a III-a R, in vederea transferarii pe piata reglementata a BVB, incepand de miercuri.

Presedintele consiliului de administratie al Prefab este Petre Marian Milut, iar actionar principal, cu 80% din titluri, este Romerica International SRL.

SIF Muntenia detine 12,97% din actiunile companiei.

De asemenea, consiliul bursei a mai decis "admiterea de principiu la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de SC Bursa de Valori Bucuresti SA, in cadrul Sectorului Produse Structurate, a produselor structurate emise de Erste Bank Group AG". 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#prefab, #actiuni, #bursa, #bvb , #stiri BVB