Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa a crescut usor in prima parte a sedintei de tranzactionare

Bursa a crescut usor in prima parte a sedintei de tranzactionare


Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis in crestere prima sedinta de tranzactionare a zilei, indicele general al pietei, BET-C, inregistrand o apreciere de 0,12%.

Indicele BET-FI al SIF-urilor a consemnat o scadere de 0,02%, iar indicele principal BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 10 actiuni listate, a urcat cu 0,12%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a crescut cu 0,06%, indicele BET-NG al companiilor din sectorul de energie si utilitati s-a apreciat cu 0,08%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii, a scazut cu 0,02%.

Evolutia burselor europene la deschiderea sedintei

Bursa de la Paris a deschis miercuri in crestere usoara, cu 0,12%, in primele minute de la debutul tranzactiilor indicele principal CAC 40 ajungand la valoarea de 3.865,13 puncte, in crestere cu 4,58 puncte comparativ cu valoarea inregistrata la inchiderea sedintei precedente.

In acelasi timp, Bursa de la Frankfurt a deschis miercuri in crestere usoara, cu 0,25%, in primele minute de la debutul tranzactiilor indicele principal DAX 30 ajungand la valoarea de 8.250 puncte, in crestere cu 20,49 puncte comparativ cu valoarea inregistrata la inchiderea sedintei precedente.

De asemenea, Bursa de la Londra a deschis miercuri in crestere usoara, cu 0,12%, in primele minute de la debutul tranzactiilor indicele principal FTSE-100 ajungand la valoarea de 6.381,94 puncte, in crestere cu 7,73 puncte comparativ cu valoarea inregistrata la inchiderea sedintei precedente

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1052 ori