Actionarii A&D Pharma au aprobat delistarea companiei de la Bursa de la Londra

Marti, 01 Februarie 2011, ora 10:00
1353 citiri
Actionarii A&D Pharma au aprobat delistarea companiei de la Bursa de la Londra

Actionarii A&D Pharma au aprobat, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor organizata luni, propunerea companiei de a se delista de la Bursa de la Londra, informeaza Mediafax.

"Compania anunta ca toate rezolutiile au fost aprobate de actionari. In consecinta, compania anunta ca intentioneaza sa ceara Autoritatii de Listare din Marea Britanie sa anuleze listarea certificatelor globale de depozit reprezentand actiuni ordinare ale companiei de pe lista oficiala si Bursei de Actiuni de Londra sa anuleze admiterea la tranzactionare a certificatelor", se arata intr-un comunicat al A&D Pharma.

Compania apreciaza ca delistarea va intra in vigoare pe 3 martie.

Comunicatul mentioneaza ca notificarea privind decizia Adunarii Generale de a reduce capitalul va fi inaintata Camerei de Comert din Olanda si va fi publicata in curand in cel putin un cotidian national olandez.

Decizia de retragere a actiunilor de la tranzactionare a fost luata la patru ani dupa ce compania s-a listat pe piata de la Londra.

La acel moment, A&D Pharma era evaluata la 400 milioane euro. In prezent, valoarea companiei este de 190 milioane euro.

Listarea la Bursa din Londra s-a facut in speranta obtinerii de lichiditati, dar aceasta actiune s-a dovedit a fi fara succes.

 

#delistare, #A&D Pharma, #Bursa de la Londra , #Tranzactionare