Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Western Union si-a sporit profitul net cu 11% in al treilea trimestru

Western Union si-a sporit profitul net cu 11% in al treilea trimestru

Profitul net al companiei internationale de transfer de bani Western Union a crescut cu 11% in trimestrul al treilea, la 241 milioane dolari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei publicat marti. Profitul operational al Western Union, care include cheltuieli de restructurare de 3 milioane dolari, a urcat cu 14%, la 375 milioane dolari, in timp ce veniturile companiei au sporit cu 10%, in al treilea trimestru, la 1,38 miliarde dolari.


Veniturile trimestriale din activitatile "consumer-to-consumer", care reprezinta 85% din veniturile totale, au sporit cu 12%, la 1,2 miliarde dolari, pe fondul cresterii tranzactiilor cu 13%.


Veniturile subsidiarelor din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia de Sud (EMEASA), care reprezinta 45% din totalul veniturilor companiei, au sporit cu 20% in trimestrul III din 2008, cea mai accentuata crestere fiind inregistrata in India (51%), ceea ce a compensat avansul mai lent din unele state europene.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1268 ori