Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profitul SIF Moldova a crescut de aproape patru ori, in primul semestru

Profitul SIF Moldova a crescut de aproape patru ori, in primul semestru


Societatea de Investitii Financiare Moldova (SIF 2) a raportat un profit net in valoare de 128,81 milioane de lei pe primul semestru din acest an, in crestere de 3,8 ori comparativ cu valoarea inregistrata in perioada similara a anului trecut, cand rezultatul net s-a cifrat la 33,53 milioane de lei.

Conform informatiilor financiare transmise marti Bursei de Valori Bucuresti, SIF Moldova a inregistrat venituri de 207,23 milioane lei si a efectuat cheltuieli de 63,076 milioane lei, in primele sase luni din acest an. In primul semestru al anului trecut veniturile au fost de 74,76 milioane lei, mai mici de aproape trei ori decat in acest an, iar cheltuielile au atins valoarea de 39,33 milioane lei.

Datoriile totale ale societatii se cifrau, in perioada mentionata, la 128,11 milioane lei, iar creantele de incasat la 159,13 milioane lei. Compania avea capitaluri proprii de 566,82 milioane lei.

Cum si-a triplat SIF Banat-Crisana veniturile in primul semestru

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1124 ori