Cine este cumparatorul misterios al Elenei Udrea?

Luni, 13 Iunie 2011, ora 12:14
1371 citiri
Cine este cumparatorul misterios al Elenei Udrea?

Ministrul Dezvoltarii Regionale si al Turismului, Elena Udrea, a anuntat ca a vandut terenul pe care il detinea impreuna cu sotul sau, Dorin Cocos, de pe malul lacului Grivita, pentru care contractase un imprumut de peste 3 miliarde de euro. 

Elena Udrea a vandut terenul si creditul aferent omului de afaceri Alexandru Faur, dar a tinut sa precizeze ca in urma tranzactiei nu a incasat nicio suma de bani.

"In urma tranzactiei nu am incasat nicio suma de bani, dar sunt multumita ca am rezolvat problema creditului", scria Elena Udrea pe blogul personal.

Udrea contractase de la BRD in 2007, un credit in valoare de 3,29 milioane de euro, pentru achizi?ia acestui teren, aflat pe malul lacului Grivita.

Chiar daca Elena Udrea a anuntat vanzarea terenului doar la inceputul lunii iunie, contractul de vanzare-cumparare a fost semnat cu Alexandru Faur in data de 20 septembrie 2010, exact cu o saptamana dupa completarea ultimei declaratii de avere, potrivit datelor inscrise in Cartea Funciara (vezi faximil mai jos) obtinute de Capital.

#elena udrea, #vanzare elena udrea teren , #Tranzactii