Premiera la Bursa: Tradeville introduce plata cu cardul

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 22:00
1401 citiri
Premiera la Bursa: Tradeville introduce plata cu cardul
sursa foto: debanat.ro

Tradeville, cea mai mare casa de brokeraj online din Romania, a introdus plata cu cardul si pe Bursa, oferindu-le jucatorilor bani posibilitatea sa isi alimenteze contul de tranzactionare direct de pe card.

"Utilizarea cardului pentru alimentarea contului se face direct din platforma de tranzactionare Startrade 2.0, clientul putand dispune de bani in maximum 5 minute, fara a fi nevoie sa astepte cateva ore, pana la efectuarea unui transfer bancar.

Datorita rapiditatii serviciului, clientii au avantajul de a profita de oportunitatile din piata. Avand in vedere ca alimentarile bancare sunt operate in zilele lucratoare pana la ora 17:30, serviciul este util in special celor care tranzactioneaza pe piata Sibex, in scopul acoperirii apelului in marja ce ar putea aparea dupa aceasta ora", precizeaza un comunicat Tradeville, remis Business 24.

Jucatorii la bursele din Bucuresti si Sibiu pot folosi toate tipurile de carduri Visa si Mastercard, de debit ori de credit. Singura conditie este ca acestea sa fie detinute de titularul contului de tranzactionare alimentat.

Tradeville permite, astfel, transferul instant al banilor intre contul de tranzactionare pentru actiuni Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si cel de derivate Sibex, precum si alimentarea prin virament bancar prin intermediul a opt banci.

#Tradeviile plata card Bursa , #Tranzactii bursiere