Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Doua noi emisiuni de certificate ale SSIF Broker, tranzactionate pe BVB

Doua noi emisiuni de certificate ale SSIF Broker, tranzactionate pe BVB


Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepe luni tranzactionarea a doua emisiuni de certificate turbo ale SSIF Broker in cadrul Sectorului Produse Structurate - Categoria Certificate.

Cele doua instrumente financiare ale emitentului roman (simbol: BKDOWTL3 si BKDOWTS2) sunt certificate Turbo (Long si, respectiv, Short), avand ca activ suport Indicele Dow Jones Industrial Average. Pietele relevante ale activului suport sunt NYSE si Nasdaq.

La 13 august 2012 au fost emise cate 100.000 de certificate a caror scadenta este la 15 martie 2013. Pentru BKDOW TL3, pretul de exercitare este 12.300 puncte si bariera la 12.500 puncte, in timp ce pretul pentru BKDOWTS2 este 14.100 puncte, iar bariera - 13.950.

Limitele de variatie utilizate pentru tranzactionarea certificatelor turbo emise de SSIF Broker sunt de plus sau minus 50%.

BVB precizeaza ca, in prima sedinta de tranzactionare a noii emisiuni, pretul de referinta va fi stabilit in conformitate cu notificarea SSIF Broker, in calitate de furnizor de lichiditate.

Certificatele Turbo ofera investitorilor posibilitatea de a beneficia de fluctuatiile pietei. In cazul certificatelor Turbo Long, se mizeaza pe o crestere a preturilor, in timp ce pentru Turbo Short - pe scadere.

Presedintele BVB, sanctionat de catre CNVM, pe tema executarilor silite

BVB isi mentine cifra de afaceri in T2 cu ajutorul Fondului Proprietatea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1509 ori