Un nou mall sparge piata din Ploiesti

Marti, 25 Iulie 2006, ora 05:14
1643 citiri

Un nou mall, Grand Center va fi inaugurat la Ploiesti de Compania Winmarkt in luna octombrie a acestui an. Proiectul are aproximativ 50.000mp suprafata construita si este situat in centrul orasului Ploiesti, pe principala artera comerciala. Grand Center Ploiesti va fi rezultatul unirii a doua centre comerciale: Omnia si Galeriile Comerciale.Parcarea va fi realizata pe noua niveluri, cu peste 400 de locuri. Sub acelasi acoperis vor fi reunite nume sonore precum: Stefanel, BSB, Time Out, Lee Cooper, LeviA's, etc.

Cererea mare de spatii comerciale pe care o inregistreza Winmarkt pentru Grand Center Ploiesti se datoreaza atat pozitiei centrale pe care acesta o ocupa, cat si conceptului sau menit a satisface si cele mai pretentioase gusturi. Mall-ul va gazdui o varietate de produse in materie de shopping & entertainment, incluzand aici cafenele, restaurante si fast food-uri, locuri de joaca pentru copii, precum si zone de petrecere a timpului liber pentru tineri.

Concret, noul mall va include printre altele: multiplex - cinema, patinoar, bowling, totul pentru casa si gradina, centre de sanatate si de infrumusetare. Compania Winmarkt considera ca a indeplinit obiectivul pe care si l-a propus la inceputul acestui proiect, acela de a crea in centrul Ploiestiului un pol comercial care sa ofere locuitorilor acestui oras oportunitatea de a achizitiona din acelasi loc, produsele unor firme de renume.

Winmarkt administreaza in prezent 17 centre comerciale cu un total de peste 115.000 mp suprafatainchiriabila, fiind prezent in 14 orase din care 12 resedinte de judet: Cluj, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Galati, Braila, Buzau, Piatra Neamt, Tulcea, Slatina, Bistrita, Turda, Alexandria, Vaslui si Sinaia.

Bani si Afaceri - www.banisiafaceri.ro