Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Plus a investit 1,5 milioane de euro intr-un magazin deschis la Barlad

Plus a investit 1,5 milioane de euro intr-un magazin deschis la Barlad
Compania Plus a deschis, miercuri, un nou magazin la Barlad, pentru care a investit 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat al firmei.

Avand o suprafata de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente, magazinul este al 35-lea din reteaua Plus din Romania. De asemenea, magazinul dispune de 100 de locuri de parcare.

'Pana la sfarsitul lui 2007 vom lansa in jur de 30 de magazine, majoritatea in orase noi', a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann. Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium. Plus ofera o gama de peste 1.300 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

De asemenea, in magazin sunt comercializate produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice. Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Prezenta retelei Plus la Barlad se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 709 ori