Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nou Mall in Bucuresti

Nou Mall in Bucuresti

Sambata a fost inaugurat primul mall din sectorul 4 al Capitalei, City Mall. Construit langa gardul cimitirului Belu, pe soseaua Oltenitei, mallul e rezultatul unei investitii greco-israeliene de 35 de milioane de euro, incepute acum un an. Pana acum, mallul a contribuit deja la bugetul sectorului patru cu 4 miliarde de lei, taxele platite pentru diferite autorizatii, a anuntat primarul sectorului, Adrian Inimaroiu, la taierea panglicii rosii inaugurale. Cei 300.000 de locuitori din sectorul patru pot vizita 110 noi magazine, supermarketul Primavara - cu opt case -, cafenele si restaurante - cu terase in aer liber -, un cinematograf multiplex - al doilea cinematograf din sector -, si un intreg etaj destinat distractiilor. In plus, exista si un spatiu extins destinat copiilor, Kids Planet, in care parintii isi pot lasa copiii, sub supraveghere, pana isi fac cumparaturile.

Prima cumparatura, un sutien

Prima cumparatura a fost -facuta la ora 2,00, vineri dimineata, de catre una dintre angajate, ne-a declarat Lavinia Gheorghe, manager de marketing. Valentin Preda, directorul general, se asteapta la inceput la circa 30.000 de vizitatori pe zi. Suprafata initiala a structurii a fost dublata, au fost adaugate doua etaje si au fost construite alte doua niveluri in subteran. Mallul va pune probleme noi pentru fluiditatea traficului in zona. Adrian Inimaroiu, primarul sectorului 4, recunoste necesitatea unui proiect de fluidizare a traficului, dar spune ca e de competenta Primariei Capitalei.

Delia BUDURCA

Adevarul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1420 ori