MiniMax Discount a investit 1,5 milioane euro la Oltenita si Mangalia

Marti, 27 Martie 2007, ora 14:21
1190 citiri

Reteaua de magazine de tip discount, MiniMax, a investit 1,5 milioane euro pentru inaugurarea magazinelor de la Oltenita si Mangalia, care vor avea fiecare cat douazeci angajati, a informat, marti, un comunicat al companiei.

Lansarile din Oltenita si Mangalia vor fi urmate pe parcursul lui 2007 de inaugurarile magazinelor MiniMax Discount din Brasov, Buzau, Campulung Muscel, Cernavoda, Navodari, Ovidiu, Petrosani, Pucioasa, Rasnov, Slatina si Turnu Magurele.

Lucrarile de constructie au fost finalizate in mai putin de trei luni, iar fiecare magazin implica o investitie de 750.000 euro cu suprafata de vanzare de 1.000 metri patrati. Magazinele pun la dispozitia clientilor cate 80 de locuri de parcare. Investitiile bugetate pentru extinderea retelei in acest an sunt de aproximativ 20 milioane euro, potrivit declaratiilor directorului general Rainer Exel, care si-a propus ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la o suprafata totala de vanzare de 30.000 de metri patrati.

Oferta de produse cuprinde 1.250 de articole precum fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti si produse de uz casnic.

Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 metri patrati.

MiniMax Discount este o companie romaneasca ce a intrat pe piata in primavara lui 2005. In primul an de activitate a obtinut o cifra de afaceri de 25,6 milioane lei.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt Plus Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)