Merita sa participi la prima privatizare a anului? Cum poti cumpara actiuni Electrica

Vineri, 30 Mai 2014, ora 09:10
2780 citiri
Merita sa participi la prima privatizare a anului? Cum poti cumpara actiuni Electrica

Oferta de vanzare pe bursa a 51% din actiunile statului la Electrica, unul dintre cei mai importanti jucatori ai sectorului distributiei, furnizarii energiei electrice si ai serviciilor energetice din Romania, incepe pe 10 iunie, potrivit ultimelor informatii oficiale.

La pretul potrivit, ofertele initiale ale companiilor de stat au reprezentat oportunitati foarte bune pentru cei care cauta sa isi diversifice plasamentele, renuntand la siguranta, uneori iluzorie, a depozitelor bancare in schimbul posibilitatii de a isi spori castigurile.

Un investitor care ar fi cumparat actiuni in cadrul celor patru privatizari (listari publice initiale - IPO) ale companiilor din energie - Translectrica, Transgaz, Nuclearelectrica si Romgaz - ar fi avut o medie a castigurilor de 32,75%, potrivit calculelor casei de brokeraj Tradeville.

Daca privim la ultimele 4 mari IPO-uri ale unor ...citeste mai departe despre "Merita sa participi la prima privatizare a anului? Cum poti cumpara actiuni Electrica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#listare Electrica 2014, #listare electrica, #cumparare actiuni Electrica, #actiuni Electrica , #Stiri Bursa