Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lansarea primelor trei centre Galleria in Romania

Lansarea primelor trei centre Galleria in Romania

Globe Trade Center lanseaza astazi primele trei centre comerciale GALLERIA din tara, ce urmeaza a fi dezvoltate in Buzau, Piatra Neamt si Suceava. Proiectele vor fi livrate in primul trimestru al anului 2008 si reprezinta inceputul unei strategii de extindere ample care vizeaza intreg teritoriul Romaniei, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Globe Trade Center este activ pe piata imobiliara din Romania pe toate cele trei segmente principale de piata: office, retail si rezidential. Dupa dezvoltarea cladirilor de birouri Europe House si America House in Piata Victoriei, si lansarea proiectului rezidential Rose Garden pe Soseaua Colentina, grupul intra pe piata de retail, in parteneriat cu Aura Investments, si anunta dezvoltarea primelor trei centre comerciale GALLERIA.

Planurile de expansiune in tara includ dezvoltarea de centre comerciale in toate orasele cu o populatie de peste 75.000 locuitori. Site-urile pentru primele zece locatii au fost deja securizate, urmand ca pe parcurs sa se finalizeze procesul de achizitie in celelalte orase. Directorul GTC Romania, Dl. Shimon Galon, a motivat alegerea primelor trei locatii ca fiind determintata de identificarea si securizarea unor loturi de teren potrivite, estimand ca in urmatorii 4 ani, vor fi dezvoltate 20 de centre GALLERIA pe tot cuprinsul tarii.

Galleria Buzau este situata la cateva minute de centrul orasului, pe bulevardul Unirii, una dintre principalele artere din oras care conduce spre Focsani. Terenul cu o suprafata de 2,1 hectare va acomoda aproximativ 13.500 mp spatii comerciale dispuse pe doua nivele: parter si etajul 1. Noul mall va beneficia de apropierea magazinului XXL si va include un magazin de electrocasnice, desfasurat pe 1.600 mp. Galleria Buzau va oferi mai multe spatii de dimensiuni medii si mici a caror oferta va cuprinde intreaga gama de cumparaturi, de la imbracaminte, incaltaminte, cadouri si cosmetice, pana la accesorii si decoratiuni. Pe langa magazine, va exista si o zona de food court cu cinci fast-food-uri, careia i se adauga restaurantele si cafenelele raspandite in intregul mall. Centrul comercial va pune la dispozitia vizitatorilor si 300 de locuri de parcare, supraterane.

In Piatra Neamt, Galleria se dezvolta in partea de sud-est a orasului, pe strada General Nicolae Dascalescu. Usor accesibil atat dinspre centrul orasului cat si dinspre Bacau, site-ul de 1,8 hectare se va dezvolta pe doua nivele, totalizand 12.200 mp suprafata inchiriabila. Mall-ul va acomoda la parter un supermarket, iar la primul etaj un magazin de electrocasnice. Atractia centrului consta si in magazinele generoase de fashion, care pot fi dispuse pe ambele nivele. Restaurante si cafenele de renume vor completa zona celor cinci fast-food-uri situate la etaj. Centrul comercial va oferi un mix variat de cumparaturi, dar si de distractie. Galleria Piatra Neamt va beneficia si de 300 de locuri de parcare dispuse la suprafata precum si in subteran.

Galleria Suceava este cel mai nordic proiect al GTC ce urmeaza a fi dezvoltat pe teritoriul Romania. Situat la intersectia Bd. 1 Decembrie 1918 cu Drumul National E85, noul mall este usor accesibil de pe orice sens al drumului. Cu o suprafata construita de 15.000 mp, Galleria va avea ca principal punct de atractie un supermarket situat la parter. Alaturi de magazinul de electrocasnice de la etajul intai, chiriasilor li se vor adauga mai multe magazine de fashion, incaltaminte, cosmetice, cadouri, decoratiuni, zona de food court, restaurante si cafenele, ce vor insuma 10.700 mp suprafata inchiriabila. Prin oferta generoasa si gama diversa de produse, Galleria Piatra Neamt va deveni cu siguranta una dintre destinatiile preferate ale locuitorilor din zona. Cele 270 locuri de parcare sunt dispuse atat la suprafata cat si in subteran.

Pastrand numele surorilor mai mari Galeria Mokotow din Varsovia si Galeria Kazimierz din Cracovia, proiectele GALLERIA au mentinut standardul inalt de calitate in oferta de spatii comerciale moderne. Colliers International a fost desemnat agent exclusiv al proiectelor Galleria. Project management-ul centrelor comerciale va fi asigurat de compania Tebodin Consultants & Engineers.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3187 ori