Franklin Templeton va prezenta actionarilor noutati despre FP inainte de listare

Marti, 11 Ianuarie 2011, ora 14:43
1402 citiri
Franklin Templeton va prezenta actionarilor noutati despre FP inainte de listare

Franklin Templeton, managerul de investitii si administratorul unic al Fondului Proprietatea (FP), va organiza pe 17 ianuarie o prezentare pentru actionarii FP despre apropiata listare la Bursa de Valori Bucuresti a Fondului, informeaza NewsIn.

Listarea Fondului la Bursa este programata pentru 25 ianuarie 2011.

"In cadrul evenimentului, managerul de fond va discuta ultimele evolutii legate de procesul de listare, despre prospect, despre prezentarile locale si internationale, precum si despre planurile de investitii pe termen lung ale Fondului Proprietatea", se arata intr-un comunicat.

Fondul Proprietatea a fost lansat in decembrie 2005.

Acesta a fost creat pentru despagubirea cetatenilor romani ale caror proprietati au fost confiscate de fostul regim comunist.

In urma licitatiei internationale anuntate in decembrie 2008, Franklin Templeton a castigat, in iulie 2009, mandatul in valoare de 3,71 miliarde euro al Fondului Proprietatea, fiind selectata dintre sapte companii globale de management al activelor.

Franklin Templeton a preluat oficial rolul de manager al investitiilor si unic administrator al Fondului pe 29 septembrie 2010.

Dupa numirea oficiala, Franklin Templeton a demarat plata dividendelor aferente profiturilor distribuibile din 2008 si 2009 catre toti actionarii inregistrati la data de 27 septembrie 2010.

Franklin Templeton si-a stabilit recent un birou in Bucuresti, cu o echipa de 24 de angajati, incluzand 6 specialisti locali in investitii sprijiniti de cei 40 de manageri de portofolii si analisti din cadrul echipei largite a Templeton Emerging Markets.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
Inflația, din nou cap de afiș – TradeVille
Inflația, din nou cap de afiș – TradeVille
Tranzacții Cu 70% In Creștere, La BVB Cei mai activi 10 brokeri de la BVB au intermediat tranzacții de 7.6 mld. RON în primul trimestru al anului 2024, în creștere cu 70% față de aceeași...
#listare, #bursa, #fp , #Stiri Bursa