Firmele lui Florin Pogonaru, amendate de CNVM

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 17:20
1683 citiri
Firmele lui Florin Pogonaru, amendate de CNVM

Firmele Central European Financial Services si ECDL Romania, apartinand omului de afaceri Florin Pogonaru, au fost amendate de Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare (CNVM) cu 0,5 la suta din capitalul social, pentru neinceperea procedurilor pentru oferta de preluare a Prodplast Bucuresti.

Astfel, Central European Financial Services trebuie sa plateasca 452 de lei, iar ECDL 525 de lei, potrivit unui ordonante a CNVM.

Companiile trebuie sa plateasca amenzile in termen de 30 de zile, iar in maximum 15 zile lucratoare de la primirea ordonantei, impreuna cu persoanele cu care actioneaza in mod concertat, trebuie sa depuna documentatia aferenta ofertei publice de preluare obligatorie a Prodplast.

In acelasi caz au fost sanctionate cu avertisment si firmele Nord Bucuresti, Floreasca Development si Victoria Art & Business Center.

Citeste continuarea pe Ziare.com

Resursele de energie în ianuarie 2024 – TradeVille
Resursele de energie în ianuarie 2024 – TradeVille
Resursele De Energie In Ianuarie 2024 In luna ianuarie 2024, resursele de energie primara au scazut cu 1.5%, totalizand 2,648.5 mii tone echivalent petrol (tep), in timp ce resursele de energie...
Performerii din ultima lună de la BVB – TradeVille
Performerii din ultima lună de la BVB – TradeVille
Top Performerii Din Ultima Luna De La BVB Top performerul de la BVB din indicele BET din ultimele 4 săptămâni a fost OMV Petrom, care a înregistrat o apreciere de 9% in contextul propunerii de...
#florin pogonaru, #cnvm, #bursa, #prodplast , #Stiri Bursa