Firmele lui Florin Pogonaru, amendate de CNVM

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 17:20
1683 citiri
Firmele lui Florin Pogonaru, amendate de CNVM

Firmele Central European Financial Services si ECDL Romania, apartinand omului de afaceri Florin Pogonaru, au fost amendate de Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare (CNVM) cu 0,5 la suta din capitalul social, pentru neinceperea procedurilor pentru oferta de preluare a Prodplast Bucuresti.

Astfel, Central European Financial Services trebuie sa plateasca 452 de lei, iar ECDL 525 de lei, potrivit unui ordonante a CNVM.

Companiile trebuie sa plateasca amenzile in termen de 30 de zile, iar in maximum 15 zile lucratoare de la primirea ordonantei, impreuna cu persoanele cu care actioneaza in mod concertat, trebuie sa depuna documentatia aferenta ofertei publice de preluare obligatorie a Prodplast.

In acelasi caz au fost sanctionate cu avertisment si firmele Nord Bucuresti, Floreasca Development si Victoria Art & Business Center.

Citeste continuarea pe Ziare.com

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#florin pogonaru, #cnvm, #bursa, #prodplast , #Stiri Bursa