Firma de brokeraj KNS Trust, cercetata intr-un dosar cu prejudiciu de 400.000 de euro

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 11:00
2270 citiri
Firma de brokeraj KNS Trust, cercetata intr-un dosar cu prejudiciu de 400.000 de euro

Firma de brokeraj KNS Trust, cu punct de lucru in Capitala, este cercetata pentru ca ar fi inselat clientii contactati pentru intermedierea de tranzactii pe piata de capital, vizate de ancheta fiind doua persoane, dintre care una si-a recunoscut faptele.

In acest caz, politistii si procurorii bucuresteni au facut, joi, in Bucuresti si Turnu Severin, perchezitii in vederea depistarii unor persoane suspecte de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 400.000 de euro, a informat Politia Capitalei.

Potrivit datelor inregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului, KNS Trust Advisers Services SRL a fost infiintata in 2011, cu sediul social la Bucuresti, fiind radiata in urma schimbarii sediului intr-un alt judet si inregistrata din nou, la 28 martie 2012, la Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti.

Pe site-ul KNS Trust se precizeaza ca firma are capital integral romanesc si ca, la 1 februarie, a semnat un contract de reprezentare cu HighSky Brokers, o firma de brokeraj care lucreaza sub supravegherea Bancii Nationale a Cehiei.

HighSky Brokers ofera clientilor posibilitatea deschiderii unui cont pentru tranzactii cu bani, bunuri, indici brusieri, actiuni si obligatiuni, potrivit highsky.com. Fondurile depuse de clienti sunt protejate de Fondul Ceh de Garantare.

Administratorul firmei KNS Trust este societatea Megaest Admin SRL din Drobeta-Turnu Severin, avandu-i ca asociati pe Marian-Valentin Ciotirla si Laurentiu Murgu.

#firma brokeraj infractiuni, #evaziune fiscala firma brokeraj, #brokeri evaziune fiscala , #Stiri Bursa