Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Domo lanseaza noul magazin virtual www.domo.ro

Domo lanseaza noul magazin virtual www.domo.ro
Dupa ce in februarie 2006 DOMO a decis externalizarea operatiunilor de e-commerce catre First-Solutions.net, parteneriatul dintre cele doua companii intra acum intr-o noua etapa, prin lansarea noului magazin virtual, dezvoltat pe cea mai avansata platforma de e-commerce din acest moment, FirstShop.ro,informeaza un comunicat de presa din partea companiei.

Noul magazin a fost construit cu scopul de a oferi o experienta interesanta utilizatorilor de e-commerce sau acelora care doresc sa se informeze despre produsele si serviciile companiei DOMO. Accentul s-a pus pe usurinta in navigare si pe cresterea accesibilitatii astfel incat utilizatorii sa poata identifica produsele de care sunt interesati.

Identificarea produselor se face acum mai usor, prin utilizarea noii facilitati de filtrare care permite "ingustarea" listei de produse doar la acelea care indeplinesc criteriile interesante pentru utilizator. De exemplu este posibil sa fie vizualizate doar masinile de spalat marca Indesit, cu viteza de centrifugare de 1000 rotatii si cu capacitate de incarcare de 6 kg. In acest fel timpul petrecut cu identificarea produselor se scurteaza considerabil.

O noua facilitate este functia de cautare dinamica: prin noul algoritm utilizat, ofera acum posibilitatea de a obtine rezultate mult mai apropiate de cerintele utilizatorului.

Procesul de comandare s-a simplificat considerabil, rezumandu-se la o singura pagina, lucru posibil datorita noilor tehnologii utilizate (AJAX). In acest moment plasarea unei comenzi la www.domo.ro este o procedura extrem de simpla, nefiind nevoie de experienta in navigarea prin Internet. Totodata utilizatorii pot plasa comenzile direct prin telefon.


Pe langa sistemul clasic de comandare online si livrare a produselor la domiciliu, livrare care se face in intreaga tara, acum utilizatorii care inca prefera sa vada produsele inainte de a le cumpara, pot sa-si rezerve produsele interesante prin www.domo.ro urmand sa le ridice din cel mai apropiat magazin DOMO.

Pentru plata produselor comandate online, utilizatorii pot opta pentru plata cash in momentul in care primesc produsele, plata prin ordin de plata sau plata online prin card bancar.

Pe langa noile facilitati in utilizare, noul magazin are si un serviciu de clienti propriu, care pe langa preluarea comenzilor online sau telefonic, ofera utilizatorilor informatii despre magazinele, produsele si serviciile DOMO.

"Pentru noi este o mare onoare sa fim partenerii unuia dintre cei mai importanti retaileri din Romania, iar experienta acumulata in cei 7 ani de e-commerce ne ajuta acum sa putem oferi servicii complete si profesioniste de comert electronic, prin care sa putem sustine cresterea cotei de piata a DOMO" declara Cosmin Golea, directorul executiv al companiei First-Solutions.net.

"Platforma noastra de e-commerce, FirstShop.ro, pe care este devoltat noul magazin DOMO.ro este rezultatul a mii de ore de analiza a comportamentului utilizatorilor intr-un magazin virtual, pe parcursul celor 7 ani de activitate si a catorva zeci de magazine dezvoltate si administrate. Acest lucru ne-a dat ocazia sa construim o solutie extrem de aproape de utilizatorul final" mai adauga Golea.

"Vocea brandului DOMO se aude in toate locurile de intalnire dintre consumator si brand, inclusiv in site-ul companiei. Personalitatea prietenoasa, de incredere si moderna a brandului se transpune in www.domo.ro imbinand astfel nevoile aspirationale si senzatia de confort cu satisfacerea unor nevoi rationale. www.domo.ro ofera cumparatorilor o solutie alternativa de a se informa si de a-si face cumparaturile. Pe langa intreaga oferta de produse DOMO, disponibila acum pentru toti cumparatorii din Romania, utilizatorii vor mai gasi diverse oferte speciale si produse exclusiv pentru cei care vor cumpara online. Magazinul virtual domo.ro este parte integrata din strategia DOMO, de a oferi consumatorilor sai accesul la un retail modern, de calitate, adaptat nevoilor fiecaruia" a declarat Gabriela Mandrea, Marketing Manager DOMO Retail.

www.domo.ro a fost sustinut in 2006 de o campanie de promovare in mediul on-line, ale carei rezultate au determinat continuarea ei si in 2007. Focusul asupra site-ului este parte din strategia de comunicare a companiei DOMO, va fi on-going pe tot parcursul anului si are ca scop final generarea vanzarilor in retea, se mai precizeaza in acelasi comunicat.


BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4062 ori