Cora isi deschide hipermarket la Cluj

Luni, 23 Octombrie 2006, ora 16:37
4973 citiri

Grupul Louis Delahaize deschide primul hipermarket din afara Bucurestiului, la un an de la inaugurarea celui de-al doilea sau magazin, Cora Lujerului, informeaza un comunicat al companiei.Rezultat al unei investitii de peste 20 de milioane de euro, hipermarketul Cora Cluj-Napoca doreste sa devina un punct de reper pe piata de retail din vestul Romaniei. Printre argumente, putem enumera o suprafata totala de

Dorind sa le asigure clientilor sai tot confortul, hipermarketul de la Cluj-Napoca este unul modern, cu spatii largi si luminoase, locuri destinate relaxarii si petrecerii timpului liber, precum si un loc special amenajat unde pot fi lasati copiii in pe parcursul cumparaturilor. Magazinul se intinde pe o suprafata de totala de peste 20.000 mAA, din care doar aria de vanzare detine 9.000 mAA, parcarea de 1.200 de locuri si 60 de case de marcat.

La Cora, pe langa oferta larga de servicii si produse alimentare si nealimentare, clientii au la dispozitie galeria comerciala ce cuprinde peste 15 magazine din toate domeniile comertului, dar si servicii speciale, exclusiv oferite de catre companie. In plus, clientii pot beneficia de serviciul de livrare gratuita la domiciliu a produselor electrocasnice mari, precum si de credite direct in magazine, oferite de doua organisme bancare distincte.

Odata cu venirea sa in Cluj-Napoca, Cora a creat peste 650 de locuri de munca, toti angajatii beneficiind de formare profesionala inca de dinaintea deschiderii.

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international de retail Louis Delhaize din care fac parte si alte tipuri de magazine, toate recunoscute pentru excelenta lor in domeniul comertului. Cifra de afaceri a grupului Louis Delhaize a depasit 10 miliarde de euro in 2004.

De la deschiderea, in 1969, a primului hipermarket, Cora s-a dezvoltat rapid. Cu asocieri si franciza, compania Cora cuprinde 80 de hipermarketuri in Franta, Luxemburg, Belgia, Ungaria si Romania.

Bloombiz