Comunicatedepresa.ro este alaturi de Romanian PR Award

Marti, 25 Octombrie 2005, ora 14:30
949 citiri

Comunicatedepresa.ro continua sa sprijine in calitate de partener media Romanian PR Award. A"Este o onoare pentru noi sa fim parteneri media ai acestei importante manifestari din domeniul relatiilor publiceA", declara Alin Gabriel Zainescu, General Manager, Comunicatedepresa.ro. Nevoia de informare este un trend al zilelor noastre. Informatia este vitala A- fie ca vorbim despre oameni de afaceri, fie ca ne gandim la specialisti in relatii publice, directori sau orice alte functii si domenii. De cealalta parte, companiile si organizatiile doresc sa isi poata distribui cat mai bine informatia, pentru a fi cat mai accesibila pentru publicurile tinta, pentru a ca aceasta sa ajunga exact acolo unde trebuie.

Campaniile de relatii publice joaca un rol esential pentru organizatii. Unul dintre segmentele si mediile ce pot fi utilizate cu succes este Internetul, iar relatiile publice online sunt foarte eficiente A- fapt demonstrat si de evolutia serviciului Comunicatedepresa.ro.

A"Nu putem decat sa speram ca incepand cu editia urmatoare a Romanian PR Award sa se acorde un premiu pentru cea mai buna campanie de relatii publice pe InternetA", a adaugat reprezentantul Comunicatedepresa.ro.

Editia din acest an se va desfasura in perioada 6-10 noiembrie 2005 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc in seara zilei de 7 noiembrie si va fi dublata in perioada 7-8 noiembrie de congresul international "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!", care va accentua rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Agenda evenimentului poate fi consultata la: http://www.praward.ro/AgendaPRweek.html

Despre Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro este un serviciu gratuit de publicare si gazduire a comunicatelor de presa. Prin deschiderea unui cont personal si accesarea acestuia se pot citi si publica comunicate de presa. Aceste comunicate sunt publicate pe site chiar de catre posesorii conturilor, printr-o procedura foarte simpla. De asemenea, prin selectarea unor domenii de interes, se poate semnala automat aparitia unui comunicat de presa nou din domeniul selectat, prin intermediul email-ului.

Stelian Gorgan