Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce firme vor evalua activele Fondului Proprietatea

Ce firme vor evalua activele Fondului Proprietatea

KPMG Romania, Darian DRS si JPA Audit & Consultanta se vor ocupa de evaluarea activelor Fondului Proprietatea in conformitate cu standardele internationale de evaluare, potrivit unui comunicat transmis joi de Fond si preluat de NewsIn.

Pentru licitatia anuntata in 15 aprilie si-au exprimat interesul zece firme de evaluare si audit, acestea cumparand caietul de sarcini, dar in final Fondul a primit patru oferte.

Ulterior, una dintre firmele ofertante a fost descalificata, ca urmare a suspendarii ei de catre CNVM de la activitatile de evaluare, pe tot parcursul anului 2010.

Astfel, KPMG Romania SRL, Darian DRS SA si JPA Audit & Consultanta SRL vor prelua evaluarea activelor Fondului Proprietatea dupa un anumit algoritm dat prin caietul de sarcini.

"In principiu, s-a avut in vedere o formula de calcul de stabilire a unui punctaj final pentru fiecare participatie, iar evaluatorii admisi vor primi cate o lista de participatii functie de punctajul obtinut de oferta prezentata in selectie si de valoarea ofertei financiare pe participatie", se arata in comunicatul Fondului.
 
Din momentul semnarii contractului cu Fondul Proprietatea, evaluatorii au la dispozitie 60 de zile pentru finalizarea lucrarii, conform prevederilor din documentatia licitatiei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1348 ori
Citeste mai multe desprefondul proprietatea kpmg darian