Bursa din Japonia inchide in scadere

Luni, 13 Iulie 2009, ora 10:06
1010 citiri
Bursa din Japonia inchide in scadere

Bursa din Tokyo a inchis sedinta de luni in scadere, in contextul cursului nefavorabil al yenului, absentei factorilor care sa incite la cumparare si prudentei din piata, pe fondul agitatiilor politice din Japonia, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Indicele Nikkei 225 a scazut cu 2,55%, la 9.050,33 puncte, cel mai mic nivel de la mijlocul lunii mai. Indicele Topix a inchis sedinta in coborare cu 2,30%, la 852,42 puncte.

Rata de schimb a dolarului era luni de circa 92,2 yeni, un nivel ce afecteaza pietele japoneze pe pietele externe.

Investitorii au adoptat o atitudine prudenta, din cauza incertitudinilor legate de evolutia situatiei economice internationale si din cauza posibilelor alegeri anticipate ce ar putea avea loc in Japonia la finalul lunii august, potrivit brokerilor.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#bursa, #indici, #topix, #nnikkei, #investitori , #Stiri Bursa